παρασύρθηκε από
Φορτηγο | Φορτηγα

Φορτηγό παρασύρθηκε από τον αέρα στη Σκωτία

Τις τελευταίες ημέρες, η κακοκαιρία που πλήττει την Ευρώπη έχει προκαλέσει τον θάνατο αρκετών ανθρώπων, καθώς έχουν σημειωθεί θερμοκρασίες έως και -30 βαθμών Κελσίου

Η χώρα μας φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική που πλήττεται από έντονη κακοκαιρία, καθώς και το Βόρειο Ηνωμένο Βασίλειο υποφέρει την ίδια μοίρα.

Στην Σκωτία, η κατάσταση φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολη, με τους ειδικούς να προειδοποιούν ότι το χιόνι και οι δυνατοί άνεμοι θα χειροτερέψουν την κατάσταση. Μάλιστα, η κυκλοφορία στη γέφυρα «Forth Road Bridge» κοντά στο Εδιμβούργο έκλεισε,  καθώς ένα φορτηγό παρασύρθηκε από τους δυνατούς ανέμους. Ευτυχώς για τους παρευρισκόμενους, δεν τραυματίστηκε κανείς από την ανατροπή του φορτηγού.

παρασύρθηκε από

Εκτός από τη Σκωτία, η βρετανική αστυνομία ενημέρωσε πως κατά τη διάρκεια της νύχτας, δέντρα και τοίχοι παρασύρθηκαν λόγω του ανέμου στην πόλη του Νιουκάστλ. Μάλιστα, η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου έχει πέσει στους -5 βαθμούς Κελσίου.

παρασύρθηκε από

Τις τελευταίες ημέρες, η κακοκαιρία που πλήττει την Ευρώπη έχει προκαλέσει τον θάνατο αρκετών ανθρώπων, καθώς έχουν σημειωθεί θερμοκρασίες των -30 βαθμών Κελσίου.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια

Σχολιάστε το!

Διανομή Φυλλαδίων